Menu

Herstellingen

Het kán gebeuren: uw toestel is defect. Net nu u belangrijke bezoekers verwacht! Of net nu de productieruimte toevallig een controle krijgt? Bel ons, wij helpen u zo snel mogelijk.

Hersteldienst bij u ter plaatse

Als u ons belt, probeer dan het defect zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Onze technieker brengt dan alle nodige materiaal en onderdelen mee om bij u ter plaatse het probleem op te lossen. Dit lukt in de meeste gevallen onmiddellijk en in één interventie.

Is het probleem erger of duurder dan gedacht? Wij zorgen voor de meest efficiënte oplossing, altijd in overleg met u, en altijd zo kostenbeperkend mogelijk!

Hersteldienst bij Gesco

In zeldzame gevallen brengen wij uw toestel onmiddellijk naar onze technische ateliers in Gesco. Wij doen een eerste controle en geven u een inschatting van de kosten. Wij maken altijd een overzichtelijk bestek op.

De herstelling hoeft niet groot te zijn om deze bij Gesco uit te laten voeren. Wij repareren ook uw kleine stofzuiger terwijl u wacht. Dit bespaart u alvast een extra rit en onnodige kosten.

Ook voor toestellen met een relatief lage aankoopprijs verkiezen wij te herstellen in ons atelier. Dit bespaart u de verplaatsingskosten voor een technieker en u krijgt van ons vooraf het facturatiebedrag.

Een overnamepremie voor uw oude machine

Een industriële stofzuiger gaat levenslang mee, een veegmachine erg lang en een schrobmachine lang. Toch zijn er altijd omstandigheden die de levensduur verkorten. Wij komen ter plaatse uw oude toestel bekijken. Als er vervanging noodzakelijk is, voorzien wij een overnamepremie en nemen uw oude toestel mee voor recyclage.

Een gratis demo bij u op de vloer? Vraag hem meteen aan!