Menu

Gesco | PROFESSIONAL CLEANING MACHINES

Schrobzuigmachines

Schrobzuigmachines

Met schrobzuigmachines reinigt u -zittend of rechtstaand- grote vloeren met water en zeep. Een zuigsysteem met vloerwisser zorgt in één werkgang voor een kraaknette en kurkdroge afwerking.

Veeg-zuigmachines

Veeg-zuigmachines

Met veeg-zuigmachines veegt u met plezier grote vloeroppervlaktes, zowel binnen als buiten. Het vegen gebeurt met borstels, zonder water en zeep, terwijl u op de veegmachine zit of erachteraan loopt.

Stofzuigers

Stofzuigers

Bij onze stofzuigers vindt u vast de ideale stofzuiger voor elke veeleisende toepassing: handige en compacte rugstofzuigers, krachtige stof- en waterzuigers en doeltreffende tapijtreinigers.

Industriële stofzuigers

Industriële stofzuigers

Met onze industriële stofzuigers zorgt u voor een stofvrije werkplek in industriële omgevingen. Deze stofzuigers werken op elektriciteit of met perslucht, en zijn geschikt voor intensief of volcontinu gebruik.

ATEX stofzuigers

ATEX stofzuigers

ATEX stofzuigers worden gebruikt in ruimtes waar ontploffingsgevaar heerst, zowel gas- als stofexplosiegevaar. ATEX stofzuigers garanderen veilig stofzuigen, voor uw medewerkers en bedrijfsgebouwen.

Eénschijfmachines

Eénschijfmachines

Met éénschijfmachines kunt u makkelijk alle vloeren nat schuren, boenen of kristalliseren, ook voor vloeren met kleine oneffenheden. Als de eenschijfmachine gepasseerd is, blinkt uw vloer als nieuw.

Een gratis demo bij u op de vloer? Vraag hem meteen aan!