Menu

Perslucht stofzuigers

Ik doe het met GESCO!

"In onze verfwinkel staan tonnen verf, tientallen liter white spirit en evenveel ammoniak. Allemaal netjes afgesloten in hun verpakking natuurlijk. Toch wil de zaakvoerder geen enkel risico nemen. "Netheid is veiligheid", is zijn lijfspreuk, ook op de locaties waar de klanten niet komen.

Vandaar dat het ook in ons voorraadmagazijn altijd proper en opgeruimd is. Zo heeft de clarck altijd vrije doorgang, een ongeval is anders snel gebeurd.

Het risico beperken wij graag tot het absolute minimum. We volgden daarom het vakkundig advies van Gesco en maken nu gebruik van een ATEX stofzuiger zone 20. De stofzuiger is aangedreven met perslucht wat het ontploffingsgevaar beperkt."

Bij Gesco kunt u terecht voor ATEX stofzuigers voor alle zones. Doe een beroep op onze stielkennis, we staan u graag bij in het kiezen van het juiste model.

Bereken uw rendement

De stofzuiger met perslucht, veiligheid primeert

Een stofzuiger op perslucht is ideaal wanneer er geen elektriciteit voorhanden is, of wanneer het gebruik van elektriciteit verboden is, bijvoorbeeld in ATEX omgevingen. Een demo bij u op locatie? Graag, bel ons maar.

Stofzuigers met perslucht worden vaak gebruikt

  • In de verfindustrie
  • In de chemische industrie
  • Op locaties waar vuurwerk aanwezig is


Zelf de kracht ervaren van een stofzuiger met perslucht?

Vraag een demo!

Een gratis demo bij u op de vloer? Vraag hem meteen aan!