Menu

Rugstofzuigers

Ik doe het met GESCO!

"Ik heb graag dat mijn krantenwinkel er netjes bijligt. Ik zag er vroeger tegenop om vlug de stofzuiger uit te halen omwille van ‘te omslachtig'. Nu ik mij een rugstofzuiger aanschafte, vlot het precies allemaal wat beter.

Ik kan nu beter manoeuvreren zonder mij de hele tijd te moeten bukken. Ik garandeer je, dat scheelt enorm dankzij die lendensteun, zeker als je rugklachten hebt. Ik moet nog altijd stofzuigen, maar het gaat nu allemaal veel gemakkelijker. Bye bye rugpijn!"

Laat u ook overtuigen door een demonstratie. Neem uw tijd en probeer enkele stofzuigers uit. U zal blij zijn dat u een demo hebt aangevraagd!

Bereken uw rendement

De rugstofzuigers, vriendelijk voor de rug

Rugstofzuigers worden op de rug gedragen zoals een rugzak. De motor van onze compacte rugstofzuigers zit onderaan en zorgt zo voor een laag zwaartepunt. Deze setting spaart de rug en dempt het geluid. Dat betekent minimale hinder en een maximaal comfort voor de gebruiker. De zwaarste versie heeft een gewatteerd rugkussen dat zorgt voor het ultieme draagcomfort en ruime bewegingsvrijheid.

Onze rugstofzuigers zijn ideaal voor het stofzuigen van smalle, moeilijk bereikbare plaatsen, of plekken met veel obstakels zoals trappen, treinstellen, enz. Ook in bioscopen zijn rugstofzuigers de geliefkoosde soort van stofzuiger.

De Gesco-garantie? ’t Is proper!

Een gratis demo bij u op de vloer? Vraag hem meteen aan!