Menu

Stof- & waterzuigers

Ik doe het met GESCO!

"Ik ben veiligheidscoördinator in het atelier van een bedrijf actief in de automotive sector. Bij ons wordt er dus af en toe wel wat gemorst, om het zacht uit te drukken. We hebben natuurlijk een gevulde spillkit voor calamiteiten, toch hebben we ons daarnaast een goede professionele stof- en waterzuiger aangeschaft en die heeft al goed dienst gedaan.

Hier gebruiken we hem in het atelier, maar ik neem aan dat onze stof- en waterzuiger even bruikbaar is voor installateurs van elektromateriaal, sanitair en verwarmingsinstallaties, en zeker voor bouwvakkers. Netheid gegarandeerd!"

Het is handig als je ook al eens vloeistoffen kan opzuigen. De stof- en waterzuigers van Gesco kunnen zowel droog stofzuigen als vloeistoffen waterzuigen. Eens zien hoe het werkt? Bel ons voor een demo!

Bereken uw rendement

Stof- en waterzuigers

De stof- en waterzuigers van Gesco zijn oersterk ontworpen uit quasi onbreekbaar polyethyleen, voorzien van een mechanisch vlottersysteem. Bij volle kuip slaat de motor uit. De bijhorende buizen zijn in onverslijtbare inox.

Sommige modellen zijn uitgerust automatisch elektromagnetisch filterreinigingssysteem en een stopcontact met inschakelautomaat.

Onze stof- en waterzuigers zijn ook perfect als industriële werkplaatszuiger of als schuurstofzuiger in de automotive sector.

De verschillen in onze verschillende modellen zijn vooral merkbaar in de zuigkracht, filteroppervlak, kuipinhoud en gewicht.

Wil u de ideale stof- en waterzuiger?

  • Welke vloeistof wil u opzuigen?
  • Hoeveel wil u kunnen opzuigen?
  • En hoe frequent wil u de waterzuiger gebruiken?

Met deze drie vragen kunnen wij u de optimale stof- en waterzuiger aanbevelen.

Ideaal voor tuinaannemers, voor het leegzuigen van tuinvijvers.
Of voor het waterzuigen van kelders waar geen afvoerputje voorhanden is.

Bel ons 059/56.44.44 of vraag een demo.

Een gratis demo bij u op de vloer? Vraag hem meteen aan!