Menu

Stofzuigers

Ik doe het met GESCO!

"Wij verhuren alle categorieën van auto's, bestelwagens lichte vracht en mobilhomes. We lieten het reinigen tot voor kort altijd over aan een externe professionele cleaning service. De crisis noopte ons echter hierop te besparen.

We schaften ons bij Gesco enkele degelijke stofzuigers aan, inclusief een tapijtreiniger. Onze eigen poetsploeg neemt nu ook de dieptereiniging van al onze mobilhomes voor haar rekening. Dat werkt uitstekend, onze poetsploeg is prima gemotiveerd. Ik weet zeker dat onze klanten het verschil merken en onze propere wagens waarderen. We krijgen er alleszins complimenten over!"

Wie vaak tapijten of zetels moet reinigen, weet het gebruiksgemak van onze tapijtreinigers naar waarde te schatten. Vraag een demo en raak zelf overtuigd!

Bereken uw rendement

Stofzuigers, zuigen uw stofzorgen weg

De industriële stofzuiger van Gesco doet wat ze belooft: stofzuigen. Al onze professionele stofzuigers uit ons gamma zijn stofzuigers van de laatste generatie, krachtige machines met sterke eigenschappen: gebruiksvriendelijk, geluidsarm, ergonomisch, sterk gemaakt en met grote zuigkracht.

Stofzuigen gaat plots veel comfortabeler en sneller. Tijd die u weer vrijmaakt voor andere zaken.

Er is voor elk wat wils. Afhankelijk van uw noden kiest u voor

  • Een stofzuiger
  • Een rugstofzuiger | spaart de rug en zijn ideaal voor locaties waar het moeilijk manoeuvreren is
  • Een stof- én waterzuiger | voor oppervlaktes groter dan 2150 m²
  • Een tapijtreiniger | voor een vezeldiepe reiniging van kamerbreed tapijt en bekledingen, ook voor het interieur van auto's, ideaal voor interieurzaken, taxidiensten, koerierbedrijven, mulitnationals met een grote vloot auto's,...
Een gratis demo bij u op de vloer? Vraag hem meteen aan!