Menu

Tapijtreinigers

Ik doe het met GESCO!

"Wij verhuren alle categorieën van auto's, bestelwagens lichte vracht en mobilhomes. We lieten het reinigen tot voor kort altijd over aan een externe professionele cleaning service. De crisis noopte ons echter hierop te besparen.

We schaften ons bij Gesco enkele degelijke stofzuigers aan, inclusief een tapijtreiniger. Onze eigen poetsploeg neemt nu ook de dieptereiniging van al onze mobilhomes voor haar rekening. Dat werkt uitstekend, onze poetsploeg is prima gemotiveerd. Ik weet zeker dat onze klanten het verschil merken en onze propere wagens waarderen. We krijgen er alleszins complimenten over!"

Wie vaak tapijten of gordijnen moet reinigen, weet het gebruiksgemak van onze tapijtreinigers naar waarde te schatten. Vraag een demo en raak zelf overtuigd!


Bereken uw rendement

Tapijtreinigers, weg met die stofmijt

Met een tapijtreiniger reinigt u naast tapijten ook zetels met het grootste gemak. Onze machines zijn handmatig te bedienen. Met de zuigslang trekt en zuigt u het vuil uit het vuilste tapijt. Tapijten zien er na de reiniging weer uit als nieuw en gaan zo veel langer mee.

Onze tapijtreinigers kunnen tegen een stootje en met hun lage zwaartepunt zijn ze ook zeer stabiel. De verschillen in onze verschillende modellen zijn vooral merkbaar in de grootte van de properwatertank en de vuilwatertank.

Een gratis demo bij u op de vloer? Vraag hem meteen aan!