Menu

Vacatures

Technieker dienst na-verkoop
Regio Gent / Brussel / Antwerpen

Gesco te Oostende is al meer dan 40 jaar een zeer succesvolle leverancier van professionele reinigingsmachines. De kwaliteit van onze producten en de flexibiliteit van onze dienstverlening zorgen voor tevreden klanten. Voor elk schoonmaakprobleem biedt Gesco de beste oplossing. Bij Gesco maken de mensen het verschil.

Werkzaamheden
Na de nodige inwerktijd bent u verantwoordelijk voor servicewerkzaamheden van schoonmaakmachines en hoge druk machines bij bedrijven en instellingen. De werkzaamheden bestaan uit reparaties, verhelpen van storingen, preventief onderhoud en advies voor preventief onderhoud.

Profiel 
U beschikt bij voorkeur over een technische opleiding (A2) en u heeft commercieel inzicht voor het optimaal adviseren van onze klanten over reparatie en onderhoudsadvies. U bent klantvriendelijk, u bent in het bezit van rijbewijs, heeft goede kennis van het Nederlands en Frans en bent bekend met de Engelse taal. Een grote mate van zelfstandigheid wordt gevraagd. Onze voorkeur gaat uit naar een technieker die woonachtig is in het gevraagde gebied.

Ons aanbod
Wij bieden een werkomgeving met een kwalitatief zeer hoogwaardig product (A-merk) met een uitstekende marktpositie. Wij bieden de kans deel uit te maken van een dynamische organisatie met veel ruimte voor eigen creativiteit en initiatieven. U ontvangt een goede en competitieve honorering en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Lijkt deze uitdaging u wat? Stuur dan uw cv met motivatiebrief ter attentie van Petra van den heuvel, HR business partner, naar jobs.be@nilfisk.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Een gratis demo bij u op de vloer? Vraag hem meteen aan!