Menu

Zit schrobmachines

Ik doe het met GESCO!

"Ik leid een middelgrote bakkerij. Je kent het wel, te klein voor een grote schrobzuigmachine om op te zitten en te groot voor een walk behind schrobmachine. Tot we onze gading vonden bij Gesco. Ik heb gewoon gebeld en een demo aangevraagd. Na de demo heb ik onmiddellijk de knoop doorgehakt.

Deze zitmachine benadert voor ons de perfectie. Het meel stuift hier veel minder op dan vroeger en de kleine draaicirkel van het reinigingstoestel zorgt ervoor dat we zonder veel moeite in alle hoekjes en kantjes kunnen poetsen."

Wij overtuigen u niet. Het is het gebruiksgemak van de schrobzuigmachine die u overtuigt! Bel en vraag ook een demo met een toestel van uw keuze.

Bereken uw rendement

Zitschrobbers, maken zwaar werk licht

Kuismachines zijn er voor grote en kleine ruimtes. Ga altijd voor de schrobmachine die net iets meer capaciteit heeft dan de oppervlakte die u moet schoonmaken.

Schrobmachines zijn een handige, uiterst eenvoudig te bedienen hulp bij het netjes houden van uw bedrijf. De kuismachines zijn comfortabel, onderhoudsarm, vrij stil en heel wendbaar.

Deze toestellen zijn de gedroomde oplossing voor schoonmaakbedrijven, hospitalen, scholen, wellnesscentra,...

De Gesco-garantie? 't Is proper!

Een gratis demo bij u op de vloer? Vraag hem meteen aan!